Återförsäljare av avloppsprodukter

KLARGESTER AB

031-29 04 04
info@klargester.se
www.klargester.se

Vi erbjuder leverans av prefabricerade avloppsreningsverk, som är utformade för mekanisk-, biologisk- och kemisk behandling av allt avloppsvatten, dvs både WC- och BDT- (Bad-Disk-Tvätt) avlopp. Klargester AB har mer än 30 års erfarenhet av Kingspans produkter och utför service i egen regi, men även i samarbete med Kingspan.

SEPARETT AB

0370-30 72 00
info@separett.com
www.separett.com

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor över hela världen i över 40 år. Vi erbjuder ett brett sortiment av bekväma vatten- och avloppsfria toalettlösningar för alla. Företaget är baserat i Värnamo där alla Separetts vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå in på vår hemsida för att hitta din närmsta auktoriserade återförsäljare.

SVENSKT AVLOPP AB

0171-311 00
info@svensktavlopp.se
www.svensktavlopp.se

Svenskt Avlopp är experter på Enskilda avlopp! Ring redan idag och prata med någon av våra kunniga VA rådgivare. Vi hjälper kunder över hela Sverige från utredning och markprover till ett färdigt projekterat, installerat och driftsatt avloppssystem och vi har ett stort antal nöjda kunder som kan vittna om vårt proffsiga bemötande av dig som konsument. Vi har också ett av marknadens största utbud på nätet för dig som kan utföra Entreprenadarbete själv. Läs mer på vår hemsida.

VVSbutiken.nu
VVSBUTIKEN.NU

08-551 123 98
info@vvsbutiken.nu
vvsbutiken.nu

VVSbutiken.nu säljer paketlösningar för enskilda avlopp från alla kända leverantörer. Vi har allt från minsta markböj till minireningsverk och vi är specialister på förbränningstoaletter och vi hjälper alla.

Till toppen