Återförsäljare av avloppsprodukter

Avloppscenter AB
AVLOPPSCENTER AB

010-490 10 50
info@avloppscenter.se
www.avloppscenter.se

Sveriges största sortiment - från utedass till reningsverk.  Kostnadsfri rådgivning, ring oss! Handla här på hemsidan eller besök våra butiker. Vi jobbar alltid för att hitta den bästa lösningen för dig.
- Träffa en konsult för hjälp med enskilt eller större gemensamma avlopp, ansöks handlingar med mera.
- Vi erbjuder dig Försäljning, Konsultation, Projektering, Installation.
- Vi hjälper dig: privatperson, entreprenör, grossist, konsult och miljökontor.

AvloppsProffsen Svenska AB
AVLOPPSPROFFSEN SVENSKA AB

031-92 11 98
info@avloppsproffsen.se
www.avloppsproffsen.se

Vi är specialister på enskilda avlopp och levererar till såväl privatpersoner som entreprenörer. Vi är auktoriserade återförsäljare av minireningsverken Uponor Clean 1, WehoPuts och WehoMini, (certifierade enligt EN 12566-3), Uponor BDT Easy, Cinderella förbränningstoaletter m. m. Vi utför även service och tillhandahåller reservdelar och förbrukningsartiklar till dessa. Vi är även konsulter och tillhandahåller rådgivning vid planering av enskilda avlopp.

KLARGESTER AB

031-29 04 04
info@klargester.se
www.klargester.se

Vi erbjuder leverans av prefabricerade avloppsreningsverk, som är utformade för mekanisk-, biologisk- och kemisk behandling av allt avloppsvatten, dvs både WC- och BDT- (Bad-Disk-Tvätt) avlopp. Klargester AB har mer än 30 års erfarenhet av Kingspans produkter och utför service i egen regi, men även i samarbete med Kingspan.

VVSbutiken.nu
VVSBUTIKEN.NU

08-551 123 98
info@vvsbutiken.nu
vvsbutiken.nu

VVSbutiken.nu säljer paketlösningar för enskilda avlopp från alla kända leverantörer. Vi har allt från minsta markböj till minireningsverk och vi är specialister på förbränningstoaletter och vi hjälper alla.

Till toppen