X-Perco – Den moderna markbädden
X-Perco, den moderna markbädden för 1-6 hushåll är en verklig innovation inom avloppsrening, ett reningsverk som fungerar likt en markbädd eller infiltration. Systemet består alltid av endast två steg, slamavskiljning och det patenterade ... Läs hela beskrivningen
Eloy – Svensk Avloppsrening
08-83 64 22
X-Perco, den moderna markbädden för 1-6 hushåll är en verklig innovation inom avloppsrening, ett reningsverk som fungerar likt en markbädd eller infiltration. Systemet består alltid av endast två steg, slamavskiljning och det patenterade filtermaterialet Xylit® med en funktionsgaranti på 10 år. Xylit® är ett naturmaterial som ger systemet en kretsloppslösning.
Reningsverkets utförande som en modern markbädd ger betydligt längre livslängd än en traditionell markbädd. X-perco påverkas inte som en traditionell markbädd av yttre påverkan från vatten och jordförändringar vilket gör att livslängden blir betydligt längre än markbaserade system och därmed i längden en lägre kostnad för dig som kund. Tankarna är tillverkade av antingen högkvalitativ betong, armerad med stålfiber, eller plast. Kan levereras med eller utan slamavskiljning.
ANNONSER
Till toppen