WSB Clean
WSB Clean är ett biologiskt-kemiskt minireningsverk med integrerad slamavskiljare tillverkat i betongtankar. Den rörliga biobädden i ett WSB Clean rymmer en stor biomassa som effektivt renar avloppsvattnet. De 530 000 biobärarna har en yta som motsvarar en ... Läs hela beskrivningen
Tranås Cementvarufabrik AB
0140-38 65 90
WSB Clean är ett biologiskt-kemiskt minireningsverk med integrerad slamavskiljare tillverkat i betongtankar. Den rörliga biobädden i ett WSB Clean rymmer en stor biomassa som effektivt renar avloppsvattnet. De 530 000 biobärarna har en yta som motsvarar en markbädd på 250 m2. Tekniken med biobärare är bevisat stabil och effektiv och klarar variationer i belastning. Enligt leverantör ger virvelbäddstekniken med rörliga biobärare en effektiv bakterieavdödning. För känsliga lägen rekommenderas en efterföljande behandling via en hygieniseringsbädd alternativt en UV- modul. När UV-modul används kopplas den till systemets dygnet- runt övervakning.

Genom Watersystems Sverige AB erbjuds ett serviceavtal som omfattar all övervakning, drift och underhåll. Med serviceavtalet följer 20 års garanti på reningsresultatet med möjlighet till förlängning.

WSB Clean säljs på licens i 14 länder. Det finns i dagsläget ca 50 000 anläggningar i drift varav fler än 2 500 i Sverige och Danmark. Prefabricerade standardlösningar finns för 5-200 PE och anläggningar upp till ca 5000 PE kan projekteras. WSB Clean tillverkas av Tranås Cementvarufabrik AB.

Dotterbolaget Watersystems sköter försäljning.
ANNONSER
Till toppen