Slamavskiljare Vänern
Godkända Avlopps slamavskiljare är framtagna för att ersätta gamla sortens trekammarbrunnar med en modern plasttank i rotationsgjuten polyeten. Plasten är åldersbeständig och beräknad att hålla långt över 100år. Slamavskiljaren är avsedd ... Läs hela beskrivningen
Godkända Avlopp i Sverige AB
011-12 68 00
Godkända Avlopps slamavskiljare är framtagna för att ersätta gamla sortens trekammarbrunnar med en modern plasttank i rotationsgjuten polyeten. Plasten är åldersbeständig och beräknad att hålla långt över 100år. Slamavskiljaren är avsedd för BDT och WC vatten. Vattnet leds sedan ut till en infiltration eller markbädd. Slammet samlas i den första kammaren och det avslammade vattnet passerar vidare till kammare två för att sedan rinna genom ett tvättbart Terra filter innan det kommer ut i infiltration/markbädden. Det tvättbara Terra filtret gör att risken för slamflykt är obefintlig och filtret spolas enkelt av men trädgårdsslangen.
Godkända Avlopps slamavskiljare finns i två olika utföranden medium och låg.
Modell låg har en teleskopisk hals som man lätt kan justera mot färdig marknivå för en snygg installation i gräsmattan. Modell medium saknar teleskopisk hals men går i stället att höja med 40cm.
Den låga modellen har också ett väldigt lågt inlopp på endast 91cm.
Slamavskiljarna finns i storlekar från 2m³ till 5m³.
ANNONSER
Till toppen