Urinseparerande toalett
Villa 9000 & 9010
Separett Villa är den urinseparerande toalettserien som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande. Det som skiljer modellerna Villa 9000 och Villa 9010 åt är att modellen 9010 är anpassad för stugor utan tillgå ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
Separett Villa är den urinseparerande toalettserien som med sin enkelhet och obegränsade kapacitet ger dig ett bekymmerslöst ägande. Det som skiljer modellerna Villa 9000 och Villa 9010 åt är att modellen 9010 är anpassad för stugor utan tillgång till nätström där fläkten är lämplig för batteri- eller solcellsdrift.

Döljande insynsskydd - 5 års garanti - Fungerar året om - Hög kapacitet

Separett Villa har en hög driftsäkerhet, är lätt att installera och tar inte mer plats än en vanlig toalettstol. Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. Med sin höga kapacitet fungerar den lika bra vid kontinuerlig som växelvis användning och passar därför både fritids- och permanent boende. Ett fritidsboende med fem personer behöver som regel tömma latrinbehållaren i toaletten var 4:e till 6:e vecka.

Fläkten vädrar ut den lilla lukt som bildas och bidrar dessutom till ett bättre inomhusklimat genom att ständigt hålla luften i fastigheten i rörelse. Fläkten är effektiv och tyst och mår bäst av att kontinuerlig drift. Insynsskyddet döljer det torra avfallet i latrinbehållaren och skjuts undan först när du sätter dig för att använda toaletten. Detta innebär att du aldrig ser toalettavfallet annat än när det är dags för tömning.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor över hela världen i över 40 år. Företaget är baserat i Värnamo där alla Separetts vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå in på Separetts hemsida för att hitta din närmaste auktoriserade återförsäljare.

 
ANNONSER
Till toppen