Urinseparerande toalett
Villa
Separett VILLA har under lång tid varit väldigt populär över hela världen och är mycket uppskattad för sin enkelhet och obegränsade kapacitet. Den ger dig ett bekymmerslöst ägande. Du kan även ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
Separett VILLA har under lång tid varit väldigt populär över hela världen och är mycket uppskattad för sin enkelhet och obegränsade kapacitet. Den ger dig ett bekymmerslöst ägande. Du kan även använda dig av batteri- eller solcellsdrift, vilket gör att denna toalett fungerar på flertalet platser – inte bara stugan eller ditt permanenta boende.

Döljande insynsskydd – 5års garanti – fungerar året om – hög kapacitet
VILLA har en hög driftsäkerhet, är lätt att installera och tar inte mer plats än en vanlig toalettstol. Tack vare urinsepareringen minskar både lukten och volymen på det avfall som måste tas om hand. Med sin höga kapacitet fungerar den lika bra vid kontinuerlig som växelvis användning och passar därför båda fritidshus- och permanent boende. Ett fritidsboende med fem personer behöver som regel tömma latrinbehållaren i toaletten var 4:e till 6:e vecka.

Fläkten vädrar ut den lilla lukt som bildas och bidrar dessutom till ett bättre inomhusklimat genom att ständigt hålla luften i fastigheten rörelse. Fläkten är effektiv och tyst oh mår allra bäst av att en kontinuerlig drift. Insynsskyddet döljs av det torra avfallet i latrinbehållaren och skjuts undan först när du sätter dig gör att använda toaletter. Detta innebär att du aldrig behöver se toalettavfallet annat än när det är dags för tömning.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor världen över. Företaget har över 40 år i erfarenhet och är baserat i Värnamo, där alla vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå gärna in på Separett hemsidan för att hitta din närmaste auktoriserad återförsäljare!
ANNONSER
Till toppen