Urinsorterande torrtoalett
Separett Tiny
TINY är en urinseparerande toalett utvecklad speciellt för tiny homes och andra mindre installationer såsom husbilar, husvagnar, båtar, jaktstugor etc. Det enda som behövs är 12V eller 110-240V ström samt ett 50mm ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
TINY är en urinseparerande toalett utvecklad speciellt för tiny homes och andra mindre installationer såsom husbilar, husvagnar, båtar, jaktstugor etc. Det enda som behövs är 12V eller 110-240V ström samt ett 50mm rör ut från toaletten för ventilation.

Döljande insynsskydd – urintank eller urinledning - fungerar året om
TINY är den senaste modellen av urinseparerande toaletter. Med en mindre, smidigare design samt lärdomar från flera årtionden har TINY lett till utvecklingen av en modern urinseparerande toalett som är särskilt framtagen för att passa mindre utrymmen med begränsad plats.

Med TINY kan du välja hur du vill hantera urinen. Du kan ha behållare både för urin och det fasta avfallet, vilket gör att det enda som kommer ut från toaletter är luft ut från toalettutrymmet. Används toaletten i permanentboende av två personer behöver man tömma behållaren för det fasta avfallet 1/vecka och urintanken 2–3/vecka. Urintanken är utrustad med en sensor, och gör att Separett-loggan på toaletten lyser rött när det är dags att tömma urinbehållaren. Det andra alternativet är att använda sig av en urinledning, som leder urinen till ett uppsamlingskärl.

TINY har en hög driftsäkerhet och är lätt att installera. Fläkten vädrar ut den lilla lukt som bildas trots urinseparation och bidrar dessutom till ett bättre inomhusklimat genom att ständigt hålla luften i utrymmet i rörelse. Fläkten är effektiv och tyst och mår bäst av att vara i kontinuerlig drift.

Med sitt insynsskydd döljs det torra avfallet i latrinbehållaren och skjuts undan först när du sätter dig för att använda toaletten. Detta innebär att du aldrig ser toalettavfallet annat än när det är dags att tömma.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor världen över. Företaget har över 40 år i erfarenhet och är baserat i Värnamo, där alla vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå gärna in på Separett hemsidan för att hitta din närmaste auktoriserad återförsäljare!
ANNONSER
Till toppen