Förbränningstoalett
CINDI® Basic
CINDI är vår serie av förbränningstoaletter där CINDI® Basic är det senaste tillskottet i familjen. CINDI® Basic är ett perfekt alternativ för den som vill ha det lätt och enkelt – ”Basic” helt ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
CINDI är vår serie av förbränningstoaletter där CINDI® Basic är det senaste tillskottet i familjen. CINDI® Basic är ett perfekt alternativ för den som vill ha det lätt och enkelt – ”Basic” helt enkelt. Med endast ett programval och knapptryck startas ett förbränningsprogram där toaletten förbränner avfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

Hög säkerhet - 3 års garanti - Endast aska som restprodukt

Inför varje toalettbesök ska en engångspåse placeras i toaletten där avfallet samlas upp. När besöket är klart trycker man ned spolhandtaget så att påsen med avfallet faller ned, därefter trycker man på knappen för att starta förbränningsprogrammet. CINDI® Basic är utrustad med flera säkerhetssystem som motverkar överhettning – för er trygghet.

CINDI® Basic är anpassad för fritidshus och har en kapacitet på upp till 6 personer i hushållet. Toaletten anpassar förbränningstiden utifrån antalet besök som har registrerats vilket gör att fler personer kan besöka toaletten efter varandra. För att förbränningstiden ska bli rätt är det viktigt att alltid trycka på knappen och därmed starta en förbränning efter varje besök.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor över hela världen i över 40 år. Företaget är baserat i Värnamo där alla Separetts vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå in på Separetts hemsida för att hitta din närmsta auktoriserade återförsäljare.
ANNONSER
Till toppen