Oxyfix – Stora reningsverk upp till 400 PE
Oxyfix reningsverk med en dimension över 4 hushåll är en synnerligen robust, pålitlig och hållbar produktserie. Reningsverken passar för samfälligheter, stugbyar, hotell, campingplatser, golfbanor och liknande behov upp till motsvarande 400 personer. Lösningarna är ... Läs hela beskrivningen
Eloy – Svensk Avloppsrening
08-83 64 22
Oxyfix reningsverk med en dimension över 4 hushåll är en synnerligen robust, pålitlig och hållbar produktserie. Reningsverken passar för samfälligheter, stugbyar, hotell, campingplatser, golfbanor och liknande behov upp till motsvarande 400 personer. Lösningarna är beprövade och speciellt framtagna för att kunna dimensioneras efter antal användare och behov.

Likt det övriga produktsortimentet från Eloy är de större versionerna av Oxyfix tillverkade i komprimerad betong, armerad med stålfibrer, som speciellt tagits fram av ingenjörerna vid Eloy Water. Detta revolutionerande material garanterar en enastående hållbarhet och tålighet. Tanken är lätt att transportera, hantera och installera (även i områden som har högt grundvatten).

Robust funktion och reningsprocess

Det kompakta avloppssystemet med fast bakteriekultur behandlar ditt avloppsvatten med mikroorganismer (bakterier). Dessa upprättas på ett lätt och tåligt bakteriemedium, kallat Oxybee, som har en unik struktur för att konsumera mikroföroreningar och rena ditt avloppsvatten.

Precis som på de mindre reningsverks modellerna av Oxyfix arbetar dessa större reningsverk i tre enkla steg för bästa prestanda. Slamavskiljningssteg, biologiskt steg och klarsteg. Skillnaden är endast storlek och dimensioner på tankar och vattenflöden vilka helt kan anpassas utefter dina behov. Systemet är även anpassat för att klara förändringar i den volym av avloppsvatten som ska behandlas. Eloy – Svensk Avloppsrening hjälper givetvis till med projektering och handläggning av din nya avloppslösning.
ANNONSER
Till toppen