Vakuumsystem
Jets vakuumtoalett
Jets vakuumtoaletter ser ut och används på samma sätt som en traditionell toalett. Skillnaden är att vakuumtoaletter har en extremt låg vattenförbrukning, 0,5 l per spolning. Systemet kan användas i både vid permanentboende ... Läs hela beskrivningen
Jets Sverige AB
08-756 94 09
031-52 40 10
Jets vakuumtoaletter ser ut och används på samma sätt som en traditionell toalett. Skillnaden är att vakuumtoaletter har en extremt låg vattenförbrukning, 0,5 l per spolning.
Systemet kan användas i både vid permanentboende och fritidshus och installeras där det finns indraget vatten. Saknas indraget vatten kan toaletterna anslutas till en behållare som fylls med hämtat vatten.
Vid installation är man inte beroende av självfall utan man kan placera vakuumpump och toalett lägre än där avfallet skall samlas upp. Det finns flera olika möjligheter att ta hand om avfallet. Den vanligaste lösningen är att avloppet från toaletten leds till en sluten tank, men det kan också anslutas till en Biotank för kompostering.
Det är möjligt att ansluta flera toaletter till samma vakuumpump. Det finns en stor variation i utformningen av toaletter, både vägghängda och golvstående i både porslin och rostfritt stål.
Sedan introduktionen 1995 har det installerats mer än 500 000 Jets vakuumtoaletter.
ANNONSER
Till toppen