BDT-filter
IISI H4 BDT-filter
IISI H4 BDT-filter är ett gråvattenfilter med biologisk- och mekanisk rening av avloppsvatten från bad-, disk- och tvättvatten, BDT-vatten. Anläggningen är lämplig för hushåll med mindre vattenmängder, till exempel bä ... Läs hela beskrivningen
Green Rock / Avalon Nordic AB
+358 408 41 91 00
+46 (0) 73-184 10 97
IISI H4 BDT-filter är ett gråvattenfilter med biologisk- och mekanisk rening av avloppsvatten från bad-, disk- och tvättvatten, BDT-vatten. Anläggningen är lämplig för hushåll med mindre vattenmängder, till exempel bättre utrustade fritidsbostäder med tvätt-/diskmaskin och dusch.

IISI H4 är ett biologiskt-mekaniskt kontinuerligt fungerande BDT-reningsverk. Reningsverket behöver varken el eller kemikalier. Det innehåller en separat behållare för slamavskiljning och separat filterbrunn med ett biofilter i plast och ett tvättbart filter. Inga filter behöver bytas. Reningsverkets service består av att vid behov tömma slambrunnen, vilket man kan göra själv, samt rengöra det tvättbara filtret. Reningsverket behöver ingen efterföljande markbädd eller infiltration. Reningsverket har självförankrande konstruktion, vilket förenklar installationen. Anläggningen kan kompletteras med utrustning för kompletterande fällning av fosfor.

För fastigheter med mindre vattenmängder, t.ex. för en gårdsbastu eller fritidsstuga med bärvatten finns de mindre IISI H1 BASTU och IISI H1 STUGA BDT-vattenfiltren.
ANNONSER
Till toppen