Ecolator 5
ECOLATOR minireningsverk använder SBR-teknologi i sin process. SBR-tekniken (Sequential Batch Reactor) är en biologisk-kemisk reningsprocess. Minireningsverket består av två separata delar, en pumpbrunn och och en reaktordel där reningsprocessen sker. Inkommande avloppsvatten pumpas in i ... Läs hela beskrivningen
Green Rock / Avalon Nordic AB
+358408419100
+46 (0)73-184 10 97
ECOLATOR minireningsverk använder SBR-teknologi i sin process. SBR-tekniken (Sequential Batch Reactor) är en biologisk-kemisk reningsprocess.
Minireningsverket består av två separata delar, en pumpbrunn och och en reaktordel där reningsprocessen sker. Inkommande avloppsvatten pumpas in i reaktordelen där vattnet luftas och en tillsats av flockningsmedel sker. Reningen avslutas med en sedimenteringsfas där fasta partiklar sjunker till botten och kväve avgår som kvävgas. Kompletteras anläggningen med en efterföljande rening nås hög skyddsnivå för miljöskydd.
Avloppsrör från fastigheten på upp till 2,3 m djup kan kopplas direkt till reningsverket.
ECOLATOR finns i fem storlekar beroende på kapacitetsbehovet, ECOLATOR 5 (1-5 personer), ECOLATOR 10 (5-10 personer) och ECOLATOR MAX (15, 20 och 25 personer, gårdar etc.) ECOLATOR-minireningsverk tillverkas i Finland och har sålts i över 6 000 exemplar i Norden.
ANNONSER
Till toppen