Förbränningstoalett
CINDI® Family
CINDI är vår serie av förbränningstoaletter där CINDI® Family ger dig så gott som samma frihet och komfort som en vanlig toalett – utan tillgång till vatten eller avlopp. Vid hög temperatur fö ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
CINDI är vår serie av förbränningstoaletter där CINDI® Family ger dig så gott som samma frihet och komfort som en vanlig toalett – utan tillgång till vatten eller avlopp. Vid hög temperatur förbränner toaletten avfallet och lämnar enbart en liten mängd lätthanterlig aska som restprodukt.

Hög säkerhet - 3 års garanti - Endast aska som restprodukt - Informationsdisplay

CINDI® Family är det optimala alternativet för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till 6 personer i hushållet. Med den användarvänliga displayen kan du enkelt komma åt menyn och justera allt ifrån språk till förbränningstid. På samma display meddelar även toaletten när det är dags att tömma askpottan, rekommenderad tid för service och när ett rengöringsmoment behöver utföras.
Med CINDI® Family finns två olika förbränningsprogram – litet & stort - som enkelt illustrerats med symbolerna; gul (litet program för enbart urin) och brun (stort program för urin och fast avfall). Inför varje toalettbesök ska en engångspåse placeras i toaletten där avfallet samlas upp. När besöket är klart trycker man ned spolhandtaget så att påsen med avfallet faller ned, därefter trycker man på den gula eller bruna knappen för att starta ett anpassat förbränningsprogram.

CINDI® Family är utrustad med en mängd olika säkerhetssystem som övervakar temperaturen i toaletten och har dessutom ett batteri som säkerställer att toaletten kyls ned vid ett eventuellt strömavbrott – för er trygghet.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor över hela världen i över 40 år. Företaget är baserat i Värnamo där alla Separetts vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå in på Separetts hemsida för att hitta din närmaste auktoriserade återförsäljare.
ANNONSER
Till toppen