Lågtryckssystem
LPS tryckavlopp
Avlopp för enskilda fastigheter och samfälligheter I behov av vatten och avlopp? Om du bor nära strandkanten, områden med bergig, flack eller kuperad terräng med stora höjdvariationer är valet lätt – LPS® ... Läs hela beskrivningen
Skandinavisk Kommunalteknik AB
Huvudkontor Stockholm: 08-544 407 90
Avlopp för enskilda fastigheter och samfälligheter I behov av vatten och avlopp?
Om du bor nära strandkanten, områden med bergig, flack eller kuperad terräng med stora höjdvariationer är valet lätt – LPS® tryckavlopp från SKT.

Det som hade blivit en svårgenom-förd och dyr affär med ett konventionellt självfallssystem är med vår originalprodukt istället en kostnads-sänkande åtgärd för er samfällighet. Att lägga vatten och avlopp i en samfällighet kräver rätt tillvägagångssätt och planering.

På Skandinavisk Kommunalteknik har vi 45 års erfarenhet av att hitta rätt avloppslösning till samfälligheter i de mest svår-hanterade miljöer. Våra pumpar? De sitter 600 000 pumpar runt om i världen, så vi vet hur det går till. Vi hjälper även till med att bilda samfälligheten om det behövs. Som privatkund kan du helt och hållet lämna över alla faser av implementeringen av ditt nya avlopp i SKT:s trygga händer. När tryckavloppet väl ligger i marken behöver du inte tänka på några årliga kontroller, inga vippor behöver spolas och ingen olja behöver bytas.

LPS tryckavlopp är nämligen en underhållsfri konstruktion. Vi är alltid tillgängliga vid frågor och vi kan även erbjuda trygghetsavtal för att ni ska känna er trygga och minimera eventuella drift-störningar över tid.

✓ Kostnadsfri rådgivning
✓ VA-utredning
✓ Projektering
✓ Dimensionering
✓ Planering av avloppsnät
✓ Underhållsfri konstruktion
✓ Service och reparation

Ring 08-544 407 90, mejla info@kommunalteknik.se eller gå in på kommunalteknik.se/privatkund för mer info!
ANNONSER
Till toppen