Biorenare - BDT & Gråvatten
Med över 5,000 installerade Biorenare kan vi lugnt säga att den är väl beprövad och är idag marknadsledande som BDT-rening i Finland (största marknaden i Europa gällande BDT). Biorenaren renar alla typer av avloppsvatten ... Läs hela beskrivningen
Eloy – Svensk Avloppsrening
08-83 64 22
Med över 5,000 installerade Biorenare kan vi lugnt säga att den är väl beprövad och är idag marknadsledande som BDT-rening i Finland (största marknaden i Europa gällande BDT).

Biorenaren renar alla typer av avloppsvatten utom WC-vatten. Tack vare den genomtänkta och patenterade konstruktionen renas gråvattnet i behållaren utan sedimenteringstank eller separat markbädd. Installationen av Biorenaren är väldigt lätt eftersom den endast tar upp en yta på 2m². Biorenaren har en miljöanpassad och pålitlig funktion och systemet har varken filtreringsmaterial, kemikalier eller jordmaterial som behövs bytas.

Biorenaren lämpar sig för såväl permanent som fritidsboenden, klarar kraven för hög skyddsnivå och är helt anpassad ett klara det nordiska klimatet med kalla vintrar. Den finns i storlekar från 1 till 100-tals hushåll och kan även fås som lågbyggd modell med extern sedimenteringstank.
ANNONSER
Till toppen