Biorenare – BDT
Med över 5,000 installerade Biorenare kan vi lugnt säga att den är väl beprövad och är idag marknadsledande som BDT-rening i Finland (största marknaden i Europa gällande BDT). Biorenaren renar alla typer av avloppsvatten ... Läs hela beskrivningen
Eloy – Svensk Avloppsrening
08-83 64 22
Med över 5,000 installerade Biorenare kan vi lugnt säga att den är väl beprövad och är idag marknadsledande som BDT-rening i Finland (största marknaden i Europa gällande BDT).
Biorenaren renar alla typer av avloppsvatten utom WC-vatten. Tack vare den genomtänkta och patenterade konstruktionen renas gråvattnet i behållaren, utan sedimenteringstank eller separat markbädd. Installationen av Biorenaren är väldigt lätt eftersom den endast tar upp en yta på 2m². Biorenaren har en miljöanpassad och pålitlig funktion och systemet har varken filtreringsmaterial, kemikalier eller jordmaterial som behövs bytas. Det enda förbruknings- och servicekostnaden är slamtömning en gång per år samt en elförbrukning på ca 40 kr/månad.
Biorenaren lämpar sig för såväl permanent som fritidsboenden, klarar kraven för hög skyddsnivå och är helt anpassad ett klara det nordiska klimatet med kalla vintrar, den finns i storlekar från 1 till 100-tals hushåll.
ANNONSER
Till toppen