ASIO Minireningsverk
Ett nytt minireningsverk från Asio. Dom tillverkas i Brno i Tjeckien. CE godkännda i 52 länder. Däribland Norge och Sverige. Minireningsverken finns i två modeller. - Med traditionell slamtömning med slambil. Finns i storlek ... Läs hela beskrivningen
SVIPPCON AB
Jan: 073-372 03 58
Ett nytt minireningsverk från Asio. Dom tillverkas i Brno i Tjeckien. CE godkännda i 52 länder. Däribland Norge och Sverige. Minireningsverken finns i två modeller.

- Med traditionell slamtömning med slambil. Finns i storlek från 8 personer upptill mindre samhällen. Klarar högsta kraven för rening. UV ljusrening som dödar bakterier kan beställas om det krävs av kommunen.
- Utan slamtömning med slambil. Man byter en säck var tredje månad som sedan läggs i komposten. Finns i storlek från 8 personer upp till 52 personer. Klarar högsta kraven för rening. UV ljusrening som dödar bakterier kan beställas om det krävs av kommunen.
- Båda reningsverken kan måttbeställas om det finns markhinder. Om det inte finns oförutsedda markhinder gräver man ner reningsverket och tar det i drift på mindre än en dag.
- Om fosfor rening krävs har man en 10 L dunk med fällningskemikalier som doseras in i brunnen. Inga stora tunga säckar som ska bytas med stora maskiner.
- Om du vill sköta anläggningen själv behövs inga dyra serviceavtal. Vill du ha hjälp med att se till anläggningen hjälper vi dig med det.
- 5 års garanti på minireningsverket.
- 2 års garanti på elektroniken.
- 205 cm hög. 160 X 160 cm i bottenyta.
Vi söker entreprenörer över hela landet som vill bli återförsäljare.
ANNONSER
Till toppen