Förbränningstoalett
Separett FAMILY
Separett FAMILY är vår förbränningstoalett som ger dig så gott som samma sorts frihet och komfort som vilken toalett som helst - utan tillgång till vatten eller avlopp. Vid hög temperatur förbrä ... Läs hela beskrivningen
Separett AB
0370-30 72 00
Separett FAMILY är vår förbränningstoalett som ger dig så gott som samma sorts frihet och komfort som vilken toalett som helst - utan tillgång till vatten eller avlopp. Vid hög temperatur förbränner toaletten avfallet och lämnar kvar enbart en liten mängd aska som restprodukt, som du kan sprida ut som växtnäring. Med Separett FAMILY finns det två olika förbränningsprogram (litet & stort) för optimalt anpassad förbränningstid.

Hög säkerhet – 3års garanti – aska som restprodukt – informationsdisplay
FAMILY är det optimala alternativet för familjens fritidshus och har en kapacitet för upp till sex personer i hushållet, vilket gör att den passar som ett permanent alternativ också. Med den användarvänliga displayen kan du enkelt komma åt menyn och justera allt från språk till förbränningstid. På samma display meddelar även toaletten när det är dags att tömma askpottan, rekommenderad tid för service och när ett rengöringsmoment behöver utföras. Med de två olika förbränningsprogrammen gör det att du enkelt kan anpassa förbränningstiden ifall det enbart gäller urin eller urin och fast avfall. Inför varje toalettbesök ska en engångspåse placeras i toaletten där avfallet samlas upp. När besöket är klart trycker man ner spolhandtaget så att påsen med avfallet faller ned, därefter trycker man antingen på den lilla eller stora symbolen för att starta ett anpassat förbränningsprogram.

FAMILY är utrustad med en mängd olika säkerhetssystem som övervakar temperaturen i toaletten och har dessutom ett batteri som säkerställer att toaletten kyls ned vid ett eventuellt strömavbrott – för er trygghet.

Separett AB är ett svenskt företag som har förenklat vardagen och fritiden för hundratusentals människor världen över. Företaget har över 40 år i erfarenhet och är baserat i Värnamo, där alla vattenfria toalettlösningar tillverkas. Gå gärna in på Separett hemsidan för att hitts fin närmaste auktoriserad återförsäljare!
ANNONSER
Till toppen